Coaching

Basiqz coaching

Basiqz biedt personal coaching, burn-out coaching en loopbaan coaching coaching. Deze trajecten dienen als een concreet parcours tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Tijdens een coaching traject wordt je uitgedaagd en waar nodig ondersteund in een doelgericht ontwikkelingsproces. Coaching richt zich vanuit het heden aan bewustwording en dit is nodig om tot nieuwe inzichten te komen. Van deze unieke inzichten vormen we een persoonlijke route tot zelfontplooiing. 

Alle trajecten worden op maat ontwikkeld. Per traject wordt de duur, intensiteit en prijs bepaald. Lees per specialisme wat het traject te bieden heeft.

Personal coaching

brooke-cagle-RnDGGnMEOao-unsplash

Wat zijn jou wensen en ambities? Je kunt jezelf altijd verder ontwikkelen. Personal coaching kan op verschillende wijzen gericht bijdragen aan een nieuwe stap in je ontwikkeling. Vooral als je voor je gevoel stil staat. Je haalt altijd meer uit jezelf wanneer iemand je begeleidt.

Burn-out coaching

linkedin-sales-solutions-W3Jl3jREpDY-unsplash

Vaak heb je pas door dat je echt niet meer kunt als je volledig door je energie reserves heen bent. Gelukkig is er altijd een weg terug. Weer tot rust komen in je hoofd. Weer overzicht hebben en het gevoel dat je aan het roer staat en je weer opgeladen voelen.

Loopbaancoaching

jason-goodman-X8H8vPcelPk-unsplash

Richting een nieuwe job of wil je liever ondernemen? Ontdek wat je graag wil, wat je kunt en wat je mogelijkheden zijn. Inzicht in je eigen vaardigheden, kwaliteiten, wensen en de meest recente ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Vind de baan waar je happy van wordt.

veel gestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Stel dan gerust je vraag via het contactformulier of bel.

Coaching richt zich vooral op het heden naar de toekomst in tegenstelling tot bijvoorbeeld therapie dat vooral gericht is op het verleden. Coaching kan op korte termijn doelgericht bijdragen aan ontwikkelingen in de gewenste richting.

Dat is afhankelijk van het vraagstuk en verschilt per specialisme. Kijk bij de verschillende type trajecten en lees daar bij de veel gestelde vragen indicaties over de duur van een traject.

Er zijn sommige zorgverzekeringen welke vanuit een aanvullend pakket coaching vergoeden maar dit aanbod is gering. 

In veel gevallen wel. Neem hiervoor contact met ons op