Basiqz voor Jeugd- en gezinsprofessionals

Goede jeugdzorg begint bij de basis.

Vanuit ruim 16 jaar ervaring binnen het sociaal domein en de jeugdzorg met daarbij de expertise op het gebied van stress, help ik organisaties om plotselinge uitval door burn-out zo veel mogelijk te voorkomen.

Met diepgaande kennis van de uitdagingen in het werkveld, dragen alle diensten bij aan vakkundige groei en stress regulering om overbelasting in een vroeg stadium te identificeren en beheersen. 

Dit verruimt de veerkracht, verbetert relaties, samenwerking en vergroot de handelingsbereidheid en kwalitatieve prestaties van professionals. 

En dat bevordert duurzame en gezonde inzetbaarheid en draagt bij aan het waarborgen van de de continuïteit in de hulp en zorg aan kwetsbare minderjarigen.

Sharlon Silvano

Linda Mijer
Linda MijerDirectie bedrijfsvoering X-Tense
Lees verder
Onze organisatie is de afgelopen jaren snel gegroeid. Gedurende deze periode hebben wij een jaar samengewerkt met Sharlon. Dankzij zijn expertise op het gebied van burn-out preventie en zijn daadkrachtige en positieve insteek zijn we tijdens deze groei succesvol gestabiliseerd. We hebben aanzienlijke verbeteringen gezien in het welzijn van onze medewerkers en de onderlinge samenwerking. Tot op heden hebben wij geen ziekteverzuim en zijn zeer tevreden met de resultaten. We kunnen zijn diensten dan ook van harte aanbevelen.
Margreet Timmer
Margreet TimmerDirectie TIMM Consultancy
Lees verder
Sharlon wordt door de deelnemers van zijn trainingen omschreven als vlotte man, die goed aansluiting weet te vinden. Hij is duidelijk in zijn uitleg en weet de groep te enthousiasmeren. Een fijne interactieve trainer welke oog had voor even een momentje pauze en ‘zendtijd’. Door het interactief te houden kwam iedereen aan bod. Ook inspirerende quotes tussendoor die je extra bewust maken van ons mooie werk. Hij is serieus en neemt de tijd om vragen zorgvuldig te beantwoorden.
Rommy Hutting
Rommy HuttingEigenaar Sense Aandachtstraining & Coaching
Lees verder
Ik ken Sharlon als een bevlogen trainer met passie voor zijn vak. Hij is betrokken en respectvol en weet met een vleugje humor goed aansluiting te vinden bij verschillende mensen. Vanuit zijn kennis op het gebeid van aandacht trainingen zoals mindfulness, meditatie en compassie weet hij anderen te inspireren en goed te begeleiden in het vinden van balans. Door zijn visie, gewaagdheid en speelse insteek geloof ik dat hij veel mensen weet te raken en daardoor bij draagt aan mooie ontwikkeling. Daarom zou ik zijn diensten ook buiten de jeugdzorg aanbevelen.
Vorige
Volgende

Kennismaken?

Plan een bel-me-terug verzoek en ontdek wat Basiqz voor u kan betekenen.