Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Bevlogen en betrokken trainer, die door zijn enthousiasme en onverwachte methoden zijn trainees geboeid en betrokken houdt bij de materie die hij wil overbrengen. Zijn trainingen zitten vol energie afgewisseld met reflectie en bezinning, en daardoor leerzaam en een plezier om mee te maken.
Marianne Timmerman (62)
In plaats van antwoorden te geven op mijn vraagstukken coachte hij me door de gesprekken heen. De toegevoegde waarde zat hem juist in de vragen en niet de antwoorden. Want juist het niet krijgen van antwoorden maakte dat ik zelf ging graven. Stil stond bij mezelf. Er tijd voor nam. Voor mezelf. Wat ik tot dusver niet deed. Ontroerend. Interessant. Ik kan weer verder. Dank je
Dewi Vriens (23)
Vakspecialist met empathie, veel humor en net even anders dan anders. Ik zou hem absoluut aanbevelen voor trainingen zowel binnen als buiten de jeugdzorg. Echt een topper!
Monique (45)
Ik ben veel bezig met zelfontwikkeling en heb me hierbij laten coachen door Sharlon. Na de gesprekken voelde ik mij een stuk beter en heb inzichten ontwikkeld waar ik oprecht iets mee kan. Het resultaat van de gesprekken uitte zich vaak direct de volgende dag in contact met anderen. Je luisterde oprecht, had geen oordeel en gaf me soms voorbeelden waar ik wat mee kon als ik het zelf niet helemaal kon uitleggen
Anoniem (29)
Ik ben via een vriend in contact gekomen Sharlon. Toen wij elkaar voor het eerst spraken had ik er gelijk een goed gevoel bij. De coachgesprekken hebben voor mij een bijzondere ontwikkeling in gang gezet. Dit heeft mij geholpen om dieper in mijzelf te zoeken waardoor ik nu beter weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik naartoe wil. Hij is bekwaam gedreven en een luisterend oor. Een aanrader!
Sonson Lyklama (22)